Vrouw loopt hoofdwond op door stenengooier vanaf uitkijktoren

12/06

Foto: politie

De politie is op zoek naar een stenengooier die een slachtoffer heeft gemaakt in de Uiterwaarden bij de lek.

Een vrouw liet donderdag 11 juni rond 15:00 haar hond uit en liep langs de plek met een uitkijkpunt. Het uitkijkpunt in de Uiterwaarden bevindt zich langs het spoor en is te bereiken via een trap. Toen de vrouw langsliep kreeg ze een steen tegen haar achterhoofd welke van waarschijnlijk het uitkijkpunt gegooid is. Het slachtoffer liep hierbij een flinke hoofdwond op.

De dader(s) zijn richting de Steenovenslaan gevlucht. De vrouw wil de dader(s) de gelegenheid geven om zichzelf te melden en het gesprek aan te gaan, zodat een strafrechtelijk onderzoek voorkomen wordt. Indien men zich niet meldt bij de politie, zal mogelijk een aangifte volgen.

Zaaknummer: 2020266673