Politie onderzoekt meldingen schietincidenten

Culemborg – In de nacht van vrijdag op zaterdag 13 april ontving de politie meldingen over twee mogelijke schietincidenten in Culemborg. Voor zover bekend raakte niemand hierbij gewond. De politie zoekt getuigen.

Het eerste incident werd rond 01.30u gemeld. Aan de Snijdersgildeplaats in Culemborg zou een man in een auto zijn ingestapt waarin al twee anderen zaten. De man die instapte zou kort hierna een schot hebben gelost. Niemand raakte hierbij gewond. De man ging er vandoor.

Later die nacht ontving de politie nog een melding dat er geschoten zou zijn in het centrum van Culemborg. De politie heeft gezocht naar dit incident maar er is geen slachtoffer of verdachte gevonden.

Inmiddels is de recherche een onderzoek gestart. In verband met dit onderzoek roept de politie getuigen op zich te melden via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.