Personen gewond bij aanrijding op de Weidsteeg

15/02

Foto: Brandweer Culemborg

Culemborg – De hulpdiensten zijn vrijdagochtend om 9:32 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Weidsteeg. Twee auto’s waren hier met elkaar in botsing gekomen.

Doordat er een persoon bekneld zat is naast politie en ambulance ook de brandweer gealarmeerd. De brandweer heeft een van de voertuigen weggeduwd, waarna ze bij de de auto konden waar nog een persoon in zat. Hierdoor kon de deur verwijderd worden en kon de persoon uit zijn benarde positie worden gehaald. Ambulancepersoneel hebben beiden persoon gecontroleerd op verwondingen. Beide personen zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Een berger is ter plaatse gekomen en heeft de voertuigen afgesleept. De Gemeente werd oproepen om het wegdek te reinigen.