Mercedes rijdt winkel binnen bij Big Bazar

27/01

Foto: Brandweer

27/01

Foto: Brandweer

Culemborg – Op zaterdagochtend om 09:30 kreeg de brandweer een melding van een ongeval letsel op het Chopinplein. Bij deze melding werd er direct ook een traumahelikopter, ambulance en politie meegealarmeerd.

Aanrijdend kregen de hulpdiensten te horen dat er een voertuig door de winkelpui is gereden bij de Big Bazar. Ter plaatse had een jongedame zich vergist bij het parkeren in de pedalen. De auto schoot door het parkeervak de winkelpui in. De jongedame zat nog in het voertuig

De brandweer heeft de auto teruggeduwd en mevrouw uit de auto bevrijd. Ze is nagekeken door het ambulancepersoneel. De traumaheli kon al gauw retour.
Door de hulpdiensten is de omgeving afgezet. Het voertuig wordt afgesleept door de berger.