Inbreker heterdaad aangehouden

12/01

Foto: Politie

12/01

Foto: Politie

Meteren – afgelpennacht omstreeks 00:50 uur kwam er een melding van een verdachte situatie in de buurt van het bouwterrein aan de Bentickshof.

De agenten van Politie Tiel en Politie Geldermalsen zijn ter plaatse gegaan om het gebied af te zetten en het terrein te doorzoeken. Ter plaatse zag een agent meerdere slijpvonken in de buurt van het bouwterrein afkomen. Op het moment dat de hondengeleider het terrein afzocht, zag een agent een man in de sloot zwemmen nabij het bouwterrein.

De verdachte had geen goed verhaal waarom hij in de sloot zwom. Later bleek dat er in een woning was ingebroken en dat er meerdere containers waren opengeslepen. De verdachte is aangehouden voor verhoor.

Wederom een mooie samenwerking met Politie Tiel en Politie Geldermalsen!