blogname

112
culemborg.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Twee mannen aangehouden op heterdaad


Afgelopen nacht zijn twee mannen van 22 en 29 jaar oud, beiden woonachtig in Den Bosch, op heterdaad aangehouden als verdachten van een auto-inbraak in Culemborg.

Een oplettende buurtbewoner deed afgelopen nacht melding van een verdachte situatie op de Perrenotlaan in Culemborg, waarbij een persoon opvallend veel interesse leek te hebben in geparkeerde auto’s aldaar. Agenten gingen ter plaatse en troffen een auto met ingeslagen ruit aan. Door een oplettende getuige werd het kenteken van de auto doorgegeven, waar de verdachte persoon in was weggereden. Deze auto met de twee inzittenden werd uiteindelijk door de politie gecontroleerd op de N320 ter hoogte van Beusichem, waarna de twee verdachten werden aangehouden. Tijdens de fouillering van de verdachten werden goederen aangetroffen die zeer waarschijnlijk van diefstal afkomstig zijn.

Mocht u in de nacht van dinsdag 31 oktober op woensdag 1 november slachtoffer zijn geweest van een auto-inbraak, meld het bij de politie meteen via 0900-8844. Mogelijk dat de twee aangehouden verdachten uw gestolen goederen bij zich hadden.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws