blogname

112
culemborg.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Voetballer in kritieke toestand na kopstoot


Zondagmiddag is een speler ernstig gewond geraakt tijdens een voetbalwedstrijd bij voetbalvereniging Vriendenschaar in Culemborg. Dit gebeurde tijdens de wedstrijd van het 2e elftal Vriendenschaar tegen Nieuw Utrecht 2 laat de club op hun website weten.

Het elftal van Vriendenschaar stond al met 6-0 voor toen twee spelers van Nieuw Utrecht het met elkaar aan de stok kregen. Hierbij deelde een voetballer een kopstoot uit aan zijn teamgenoot. Direct naar de kopstoot stortte de voetballer in elkaar en werden de hulpdiensten gealarmeerd. De voetballer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis en zijn toestand zou kritiek wezen meldt de Gelderlander.

De wedstrijd van het eerste elftal tegen het eerste elftal van Nieuw Utrecht is afgelast gezien de consternatie.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws